fredag den 3. februar 2012

X- factor bukser

Et par bukser til mindstemanden blev til under x-factor her til aften. Jeg synes det grå babyfløjl med sorte stjerner fra Stof2000 er bare så fint.
God fredag :)

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fede - meget effektivt af dig lige at lave dem under x-factor. Sejt!
  Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af en lækker akrylæske fyldt med alle delene til at lave massevis af smukke smykker. diary.dk
  Kh Kamilla :)

  SvarSlet
 2. Tak, sidsel, for din søde besked på min blog. Det betyder meget for mig at få at vide, at I derude sætter pris på mine blogindlæg - for jeg vil ikke lægge skjul på, at det er et stort arbejde, som nogle gange også er omkostningsfuld (psykisk og tidsmæssigt). Syning er min store hobby, men jeg skal passe på, at den ikke stjæler al min tid!:-) Og ja, der er nok at se til med mand, barn og fuldtidsarbejde - og selvom det er en fornøjelse for mig at blogge, tager det altså også rigtig lang tid.
  Derfor: En besked som din betyder meget!:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Kamilla: Tak for din kommentar! Skønt med en give away! -Jeg vil straks lægge vejen forbi din blog..

  Anna: Tusind tak for dit svar! Der er ikke noget at sige til at det kæmpe stykke arbejde du lægger i din hobby slider lidt i kanterne af og til. Men du skiller dig ud og jeg er sikker på at din mand og omgangskreds elsker dig for det du gør, også selvom det stjæler meget af din tid, for det er jo det der gør dig til dig.. jeg har altid været fascineret af mennesker der er passioneret omkring et eller andet. Ja, det er sådanset underordet hvad. "Det er ligegyldigt hvad du brænder for, bare du brænder!" hørte jeg engang skuespilleren Flemming Jensen sige. At man formår at gøre tanke til handling er en gave. Men ja, det dér bloggeri er altså en tidsrøver! Men en god en af slagsen! :)
  Mange hilsner Sidsel

  SvarSlet