tirsdag den 21. februar 2012

Good food day

Tirsdag er good food day hos os. Et koncept jeg har opsnappet fra en kollega, og som jeg et blevet SÅ glad for. Det går ud på at få spist ungerne af og når de er blevet puttet så står den på nul tv, god mad, gerne en flaske vin og bare lidt kæreste tid.
Jeg prioriterer i høj grad måltiderne herhjemme. For mig er det vigtigt med den tid hvor vi alle sidder samlet rundt om bordet. Det betyder f. eks at vi står op kl 5.30 om morgenen. Vi kunne godt stå en halv time senere op og ungerne kunne sagtens spise morgenmad i børnehaven, men jeg synes bare det er en god start på dagen, at sidde sammen over maden. Men når det er sagt, så kan man godt blive træt af alt for meget børnevenlig mad, spildt mælk og ulvetime skrig og skrål.
Det er rigtig rart at vores good food day ligger på en hverdag. Det er super hyggeligt at have noget at se frem til, efter en lang dag på jobbet.

I dag var det mere snack end food; ristede saltede mandler med røgsmag og macadamia nødder fra Irma, blinis med stenbiderrogn, lidt boblevand og en is fra Hansens til dessert. Yummi!

3 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud-og lyder som en helt vild god idé-Den skal vi da afprøve herhjemme, vi mangler seriøst noget kærestetid!

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det bare som en rigtig god ide - den må jeg lige lufte for gemalen.

    SvarSlet
  3. Ja, det er nu meget rart engang imellem at sætte bremsen i og huske bare at være kærester... Også på en hverdag :)

    SvarSlet