torsdag den 23. februar 2012

Fantastiske flittige farmor.

I dag kom svigerbaduljen på besøg indtil søndag. Det er ikke så tit vi ser dem, da de bor på Fyn og vi i Kbh. De er to dejlige mennesker og det plejer at være rigtig hyggeligt at ses. Som ekstra bonus, så bliver vi altid forkælet fra top til tå hver gang de er på besøg. De fylder fryseren op, kommer altid med blomster og vin og - det bedste af det hele- farmors hjemmestrik. Jeg har virkelig været glad for de ting hun har strikket til ungerne, som jo er unika, lavet specielt til dem. Hen over vinteren har der ikke været en dag, hvor de ikke har haft et eller andet af farmors hjemmestrik på.
To måneder er der gået siden sidst vi sås med dem og jeg skal da lige love for at farmor har været flittig! To trøjer og 5 par strømper til hver af ungerne, et par til min kæreste og to til mig, er det blevet til..
Elsker det og sætter pris på at hun orker :)

2 kommentarer:

  1. Vi elsker også farmor strik herhjemme, det er så vanvittigt betænksomt-Og hvor er hun sindssyg produktiv, det er jo helt vildt, intet er bedre end hjemmestrikkede strømper, og hvor er de farvede trøjer fine.

    SvarSlet
  2. Altid lækkert med noget hjemmestrikket. Der er nogle fede trøjer din svigermor har lavet. Jeg får min søster til at strikke strømper og trøjer til mine piger, da jeg langt fra selv er en ørn med strikkepinde.

    SvarSlet