søndag den 4. december 2011

TILBAGE!!

Så er jeg sørme tilbage igen, efter 5 måneders pause på bloggen. Min pc gik i udu, som i praksis betød at hver gang jeg loggede på Blogger, kom den med underlige lyde, fik negativ farver og frøs billedet! Jeg måtte genstarte computeren, men ligeså snart jeg loggede på igen, var historien det samme. Det blev simpelthen for besværligt. Nu har pc'en fået en ordentlig omgang og det føles som at have fået en ny! Dejligt!

I de 5 måneder er der sket en masse i mit liv. Den største omvæltning er uden tvivl at jeg er startet på job igen efter barsel. Jeg er glad for at komme tilbage til det job jeg brænder for, men skal vende mig til det hektiske hverdagsliv igen, nu med to børn der skal hentes og bringes.
Jeg kan godt mærke at det er en udfordring, når man nu gerne vil være en supermor, en superkæreste, en superkarrierekvinde og en superveninde! Det lykkes ikke helt altid. Er der noget jeg tilgengæld er blevet super til, så er det at finde vej til sofaen om aftenen når ungerne er puttede, madpakkerne er smurt og køkkenet er (nogenlunde) ryddet, for lige at flade ud et øjeblik inden sengen kalder og en ny dags trommerum ligger klar! Men når det er sagt så holder jeg nu af den dér hverdag! For selvom det er hektisk og ikke altid et glansbillede, så er det nu engang MIN hverdag!

Jeg har puslet lidt med et nyt layout på bloggen. Håber du har lyst til at kigge lidt med igen :) 

 

6 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage. Glæder mig til at følge med fremover :)

  KH

  SvarSlet
 2. Tusind tak, Anne! Jeg er så glad for at skidtet virker igen!
  Sidsel

  SvarSlet
 3. Velkommen tilabge - og rigtig fint layout du har fået dig. :-)

  SvarSlet
 4. Tak for det, Camilla! Det var faktisk et meget hyggeligt projekt at få stykket collagen sammen i toppen!
  Hilsen Sidsel

  SvarSlet
 5. Behøver vel næsten ikke at skrive det men... JUBII DU ER TILBAGE!!! Du har været savnet herinde smukke :o)

  SvarSlet