tirsdag den 21. juni 2011

Søndagsstemning på en tirsdag

Jeg har holdt mødregruppe i dag men det endte med at der kun dukkede 1 stk mor og baby op. Vi startede med at være 5 mødre, men nu er der en der er startet på job og vi andre befinder os i outro barselsperioden.
Der er så forbandet forkælet at indrømme, men selvom jeg først skal starte til august, så har jeg den her søndagsstemning i kroppen. -jeg har fri, men lige om lidt skal jeg på job.
Jeg har et godt job jeg er glad for, men lige nu ligger det så langt fra min hverdag. I slutningen af graviditeten tvang bækkenløsningen mig til at få andre opgaver end at være på børn. Dvs. at jeg ikke har arbejdet "rigtigt" med børnene i et år og 3 mdr. Jeg er spændt og har lidt sommerfugle i maven fordi det er så lang tid siden. Det skal nok blive godt at komme igang igen. Alligevel er følelserne blandet med vemod, for jeg Nyder (..med stort N) at gå hjemme med min lille Charlie.

Nu har jeg rigtig mange muffins tilbage efter dagens besøg.. Det bliver Louie nok glad for!

Chokolademuffins

ca. 25 stk.
175 g. smør
1 dl. vand
300 g. sukker
1 tsk. vanillekorn
4 æg
200 g. mel
1 tsk. bagepulver
80 g. kakao

Sukker, vanille og æg piskes til en tyk masse. Mel, bagepulver og kakao sigtes i blandingen og vendes med i. Vand og smør smeltes og vendes også i dejen. Dejen hældes i muffinforme og bages 12-15 min i ovnen v. 175 grader. Pyntes med hindbær.

2 kommentarer:

  1. Umm de ser lækre ud. Kan de ikke også fryses ned hvis det er? Ellers kommer jeg gerne og spiser en kage snart :o)

    SvarSlet
  2. Du skal være meget velkommen! :) Jeg vil prøve at fryse dem ned. Vi har ikke godt af at lade dem ligge og friste! :)

    SvarSlet