tirsdag den 28. juni 2011

Bamses fødselsdag

Her er Louie med sin faste følgesvend; Bamse.
De to har sovet sammen siden han var baby. Dengang han brugte sut faldt han altid til ro med sutten i munden, og Bamses hale i hånden. De hørte sammen. Nu hvor sutten er smidt for længst, har han sjovt nok glemt det der med halen, men Bamse bliver stadig krammet flittigt ved puttetid. Snuden er efterhånden blevet nulret væk og den engang så bløde pels, er nu blevet lidt stiv efter en del ture i vaskemaskinen.
Forleden sad vi og kiggede på Bamse og blev enige om at han skulle have en ny snude. Louie forslog at det skulle være en fødselsdagsgave til Bamse og hvis han skulle have sig en fødselsdagsgave, ja så skulle han da også have en fødselsdagsfest.
Vi printede billedet ud i flere eksemplarer og skrev en invitation bagpå. Louie gik glad og stolt rundt til børnene på vejen og inviterede til bamsefest.
I søndags holdt vi så fest for Bamse med flag, saftevand, bolle-bamsehund pyntet med slik og lagkage til børn OG bamser. Det var rigtig hyggeligt, der blev spist, danset, leget og sunget sanglege. Bamserne var naturligvis med til det hele..!
Bamselampen havde jeg kasseret med tanken om at tage den med på loppemarked, men i stedet fandt jeg den frem og nogle gode tuscher og gav ungerne lov til at dekorere den. Det var et stort hit, der blev farvet, tegnet hjerter og jordbær. Nu tror jeg den skal ind og stå på Louies værelse lidt til minde om en hyggelig dag.
....Og endelig fik Bamse sin nye snude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar