mandag den 16. april 2012

Pause...

Så er jeg tilbage på bloggen.. Der er ikke sket noget dramatisk og mit fravær skyldes heller ikke at jeg er blevet træt af det herinde. Jeg har bare i den grad haft brug for en pause.
Mit job har fyldt så meget at jeg var nødt til at stoppe op og fokusere på det der jo betyder aller mest i verden, nemlig min dejlige familie.
Det var kørt alt for langt ud og indså at hvis jeg fortsatte i samme rille, så var næste stop på ruten uden tvivl stress.
Jeg havde brug for et break, hvor arbejdsmails, bloggeriet og en del andre forpligtelser blev sat på standby.

Jeg havde en god forlænget påske med dejlige oplevelser sammen med banditterne. Vi var først i min mors gamle primitive sommerhus, hvor vi nød the simple living..
Derefter var vi et par dage hjemme som bl.a blev tilbragt i vores dejlige have, en tur i zoo, hos familien til påskefrokost og et besøg af "langemoster" som min søster kaldes her i huset. Hun har et blødt punkt for Louie som også er hendes gudbarn, så hun havde lavet den hyggeligste skattejagt til ham, der endte med påskeæg i vaskemaskinen! Super hyggeligt!

Ferien blev sluttet af med en tur i mine svigerforældres nye sommerhus på Lyø. Det er ikke så idyllisk som det gamle hvidkalkede stråtægte hus ved siden et af byens gadekær. De er rykket lidt længere ud, hvor der er marker omkring huset og så det ligger lidt oppe på øen, så der er havudsigt på begge sider af huset. "Blæsenborg" har de døbt det, for det blæser en del, men tilgengæld er beliggenheden noget af det smukkeste. En morgen så vi 7 rådyr i baghaven og uanset hvilket tidspunkt man kiggede ud var der harer, der løb omkring på markerne. Påskeharer selvfølgelig..

Alt i alt en skøn skøn ferie hvor batterierne virkelig er blevet ladt op.

Da jeg kom tilbage på bloggen, opdagede jeg at et par af mine faste læsere har kommenteret mit fravær og sender mig tanker. Jeg blev så rørt.. Tusind tak Vibeke og Carina :) Så får man da lige en ekstra dråbe blod på tanden, til at fortsætte sit bloggeri.

Her er en et par fotos fra min tid væk fra bloggen...


Vi fandt denne fuglerede i vores egen lille have, med "ægte" påskeæg!! 

 1 døgn gammel kalv7 kommentarer:

 1. Det ser ud til, I har haft en dejlig ferie, og det lyder som et fantastisk sted, Lyø og Blæsenborg, fedt navn:) Nogle gange er det meget tiltrængt med en pause, men godt alt er vel:)_Og jeg håber der er kommet ro på arbejdet?

  SvarSlet
 2. Ja, det er skønt af og til at rive stikket ud.
  Der er kommet lidt mere styr på arbejdet. Eller jeg vil sige at jeg er begyndt at acceptere at jeg ikke kan nå alt.. Man vil jo gerne være en "superwoman" Ikk? :D

  SvarSlet
 3. Hvor er jeg glad for at høre, at alt er vel - altså så vel som det nu kan være, når man har haft brug for at trække stikket ud.

  HUSK; arbejdet kommer altid i 2. række. Og selvfølgelig er du superwoman. Superwoman er jo ikke nødvendigvis en der når det hele, men også en der formår at mærke sig selv, sige fra, slappe af og bare nyde.

  Skønne billeder fra dit fravær. Godt du har brugt tiden fornuftigt og med dine kæreste i livet.

  Og noget helt andet; her kommer en af mine arbejdsskader ind :-)
  Fødte du på Hvidovre Hospital i 2006? Og var du til fælles fødselsforberedelse i auditoriet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord :) du har så evigt ret, men det er altså lettere sagt end gjort!

   Mht fødselsforberedelse, så JO!! Der var jeg da i 2006! Du mener vel ikke at du kan huske mig?!!
   Jeg kan bare huske at det var ustyrlig varmt og der var alt alt alt for mange mennesker i det lille lokale. Og så mindes jeg også en ganske forfærdelig film om amning, som var virkelig afskrækkelse for mig!!
   Sjovt at du også var der.. Så må Nilas jo også være født der i sensommeren?
   :)

   Slet
 4. Har nærmest en brist i forhold til at huske ansigter. Var top overloadet efter SIKON, fordi så mange ansigter skulle sættes på plads. Jeg "kendte" mange derovre.

  Men jo, jeg mener faktisk, at jeg kan huske dig. Og ja, det var i den grad en oplevelse med mange mennesker, for lidt luft og en MEGET DÅRLIG film om amning. Jeg blev også afskrækket af filmen om amning, og synes på ingen måde den gjorde noget godt for emnet amning.
  Og jo, Nilas er fra august 2006, så det må uden tvivl ha' været dig, når nu du kan regne det ud ;-)

  Sjovt og pudsigt!

  Hvordan går det med arbejdet?! Formår du at sortere lidt i opgaverne, så der også er tid og overskud til familien?
  Pas nu på dig selv, det er så opslidende et job, hvis man ikke passer på.

  Tanker herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, det er sjovt at du har sådan en god hukommelse! Meget imponerende! Sådan en gad jeg godt at have, især når jeg har forlagt mine nøgler, som sker sådan ca. 1 gang om dagen!
   Jeg håber virkelig de er blevet bedre ude på Hvidovre end dengang...

   Mht job, så er der kommet god ro på efter ferien. Jeg kan godt mærke at jeg stadig har svært ved ikke at nå det hele, men hellere nå det halve helt end det hele halvt (Gav det mening??!) for du har ret, det kan nemt være et meget opslidende job. Men ØJ hvor jeg elsker det!! :)

   Tak for tanker :)

   Slet
  2. Jeg forstod i den grad hvad du mente, og hvor har du bare ret :-)

   Og mht. hukommelsen, så gælder den kun ansigter, jeg har også store problemer med nøgler og mobilen :-)

   Slet