fredag den 20. april 2012

Kan man slå søm i en blomst?!

...åbenbart! "Mor, jeg har en gave til dig" sagde Louie da vi var i haven tidligere. Selvom jeg nok foretrækker dem uden søm i, så var det da en sød tanke, ikk?! :)

Jeg har haft en fridag med ungerne i dag. Vi havde en tid hos tandlægen til Charlie. Her i kommunen er første besøg allerede når de små er 1 1/2 år. Det er måske lige tidligt nok? Men det var da fint nok. Han fik vist bisserne frem og Louie var med på sidelinien.

Hjemme har vi ellers bare haft en hyggelig dag, blandt andet i haven. Vi elsker alle at være derude, især på denne årstid, når alt begynder at vokse frem og blomstre op. Ungerne nyder jo bare at lege udenfor og sådan et gammelt bræt, nogle søm og en hammer er bare lykken for en 5 årig dreng.

Hyggelig fridag med banditbøfferne.

I aften skal jeg til fest på mit arbejde. Konceptet er " til middag hos.." så vi tager forretten i fællesrummet til den ene årgang, vandrer videre til næste årgangs fællesrum til hovedretten og desserten står vi for på vores årgang. . Bagefter bare spas og fest. Det skal nok blive meget sjovt :)

God fredag :)

6 kommentarer:

 1. Ja sådan har jeg ihvertfald aldrig fået en blomst. Dejligt med unger der tænker "ud af kassen", for selvfølgelig kan man slå søm i en blomst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ligepræcis!! Han er virkelig kreativ og overrasker ofte med nye mere eller mindre tossede påfund! :)

   Slet
 2. Hvor skønt med sådan et sømbræt, det må vi da også ha' til ungerne, og så med blomst i, nåhrrrr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har virkelig været et hit. Kan klart anbefales! :)

   Slet
 3. Lyder som fantastisk koncept mht festen (for let og elegant at ignorere den super fine blomst på bræt). Håber det var en fantastisk fest, og I fik spist en masse god mad, og danset natten lang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt og må blankt erkende at jeg havde lidt ondt i håret i lørdags :)

   Slet