søndag den 26. februar 2012

Skoskab i ny forklædning

Vi er i gang med at sætte Louies værelse i stand. Alt det grove er gjort, så nu kommer alt det sjove. Men jeg skal ellers love for at det kan være lidt af en udfordring at indrette et værelse på knap 6 kvm, når der skal være plads til en seng, et skrivebord, opbevaring til en masse legetøj og samtidig have rigelig gulvplads at lege på.
En af de løsninger vi har valgt, er dette skoskab fra IKEA, som skal indeholde udklædningstøj. Det fylder ikke så meget, men er samtidig rummeligt. Jeg synes det var lidt for kedeligt i hvidt, så jeg har klippet lidt i nogle Spiderman blade, jeg har købt for en slik i et antikvariat.
Jeg har limet det fast med decupagelim og har givet et ekstra lag som lak ovenpå. Nemt og hurtigt.

5 kommentarer:

 1. Det er rigtig fint smukke. Og ja det er lidt af en udfordring at få plads til det hele på Louies lille værelse, men så er det jo godt at han har en dygtig og kreativ mor :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak smukkeste :) lad os snart ses!

   Slet
 2. Hvor er det blevet fint. 6 kvm, det er godt nok ikke meget, så skal jeg ikke klage over de 7 kvm Josefine har :-) Det er sgu svært når man skal have plads til det hele. Derfor har vi valgt de der halv høje senge til vores piger, så er der lidt mere gulvplads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så ved du jo også hvor problematisk det ken være. Jeg synes vi har fundet nogle gode løsninger, bl.a ved at bruge køkkenoverskabe til opbevaring. Det er så vigtigt med plads til tingene. Når alt ligger hulter til bulter, så gider han ikke lege på sit værelse. Det kan man jo godt forstå.
   Vi har også en halvhøj seng til Louie. Det er giver lidt ekstra gulvplads. Planen er at jeg skal sy et forhæng, så han kan lege hule under sengen.

   Slet
 3. Vores midterste ville blive helt vild, hvis han så det spiderman-skab!! Jeg synes at små rum er mest charmerende, men det er rigtigt at de let kan virke rodet, så opbevaringsløsningen virker super sej:)

  SvarSlet