onsdag den 14. december 2011

Nu med Iphone

Ja, jeg er også hoppet med på bølgen! For nogle er det måske en selvfølge at vælge en Iphone, men for mig er det altså et KÆMPE skridt!! Prøv lige at se hvad jeg er kommet fra. En tusse gammel Nokia, der er blevet savlet og gnasket i og smidt på gulvet et utal af gange, men uanset hvor mange tæsk den har fået, så har den holdt og ikke mistet sin funktion; at ringe og skrive smser! På det område har jeg nok altid været praktikeren der bare var glad hvis skidtet fungerer. Min kæreste derimod er gadget freak, der helst skal have det nyeste af det nye. Men ikke mig. Folk der er tæt på mig ved at jeg er typen der glemmer at jeg har en telefon. Den kan godt ligge i min taske weekenden over uden jeg tænker over at tjekke den. Jeg får heller ikke altid svaret på mine smser med det samme.
Jeg må dog indrømme at jeg allerede er blevet bidt af den lille blonde sag. Hold nu op hvor er den genial. Jeg er vild med det at have alle funktionerne samlet i en lille bitte kasse, telefonen, computeren, musikafspilleren osv. Smart smart smart. (Nok også derfor det hedder smartphone!)
Indrømmet; Jeg er solgt til stanglakrids og noget siger mig at denne telefon ikke bliver glemt i tasken weekenden over...

3 kommentarer:

  1. Tillykke med den smukke - så må vi jo håbe at svartiden på smser bliver noget kortere ;o)

    SvarSlet
  2. Pernille; hi hi, nu må vi se. Rom blev jo ikke bygget på en dag, vel? ;)
    Lene; taaaak! Nu har jeg fortesten fundet din blog! Godt at se at du stadig er at finde i blogland!

    SvarSlet