torsdag den 12. maj 2011

Jakke


Jeg har syet denne overgangsjakke til Louie. Den er syet i lyseblåt bævernylon og foret med jersey. Han er ret begejstret for stoffet med motorcyklerne.
Jeg har applikeret hans navn bagpå, så den er ekstra personlig. Det plejer at være et hit!
De store lommer er et must for ham, han er tingfinder af 1. grad og kommer altid hjem med lommerne fulde af sten, grankogler osv.
En anden gang vil jeg vaske skråbåndet inden jeg syr det fast. Første gang han havde den på spildte han lidt marmelade på den og da jeg ville vaske det af, smittede lidt af overskudsfarven af på lommen. Ærgeligt ærgeligt. Nu må vi se om jeg laver en ny lomme, eller bare lader det være...
Billederne er taget efter han har taget den i brug, derfor forekommer der lidt "brugs-nus" hist og her.

3 kommentarer:

  1. Wow, hvor er du sej Sidsel! Det er bare en superflot jakke du har syet:-)

    SvarSlet
  2. Hvor er den bare fin og hvor ser Louiemusen sej ud i den. Og han er en tingfinder sir du - gad vide hvor han har det fra? Vil undlade at skrive her hvad du fandt i går da vi sås, men kan da rolige afsløre at det ikke kunne være i dine lommer, heller ikke selvom de havde været ekstra store :o)

    SvarSlet
  3. Problemerne hos Blogger gjorde at dette indlæg forsvandt og det samme gjorde Jeres kommmentarer :( Øv øv, men tak for dem alligevel!

    SvarSlet